fbpx

Morpheus8 RF

Morpheus8 radiofrekvenssihoito on ainutlaatuinen laitehoito hoitamaan ihon ikääntymisen muutoksia, kuten ihon velttoutta, ryppyjä ja epätasaista ihonsävyä. Morpheus8 kiinteyttää tehokkaasti ihonalaista kudosta kasvoilla, kaulalla ja vartalolla.

Fraktionaalinen radiofrekvenssihoito eli RF vie hoidon aikana ihon alle dermikseen lämpöenergiaa pienten mikroneulojen avulla. Lämpöenergia ja mikroneulat aktivoivat ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta ja uudistumista.

Morhpheus8 sopii monen tyyppiselle iholle ja sillä voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten epätasaista ihon sävyä, ikääntyvän ihon juonteita ja pintaryppyjä, aknearpia, kaulan ja dekolteen ikämuutoksia ja veltostunutta ihoa. Hoito voidaan tehdä myös tummemmille ihonsävyille.

Hoidolla saavutetaan nuorekkaampi, sileämpi, kiinteämpi, kirkkaampi ja napakamman tuntuinen iho. Lisäksi ihohuokoset pienenevät. Hoito laaditaan aina asiakaskohtaisesti ja käytössä olevat eri hoitopäät mahdollistavat hyvin yksilöidyn hoidon ihon tarpeiden mukaan.

Hoito soveltuu kasvojen lisäksi vartalon eri alueille napakoittaan kudosta, poistamaan ei-toivottua rasvakudosta, hoitamaan venymisarpia, parantamaan ihonlaatua ja sävyä. Morpheus8 vartalohoidolla voidaan parantaa myös tehokkaasti ihon tekstuuria ja kimmoisuutta esimerkiksi painonpudotuksen, raskauden tai rasvaimun jälkeen.

Hoidosta toipuminen on nopeaa. Tuloksia voi näkyä jo muutamassa viikossa, mutta syvemmissä kerroksissa tapahtuvaa ihon uudistumista tapahtuu vielä pidemmän aikaa ja lopulliset tulokset hoidolta ovat nähtävissä noin 2-3kk kuluttua. Suosittelemme noin 3-5 kerran sarjahoitoa ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi. Hoidot tehdään noin 4 viikon välein.

Ennen Morpheus8 -hoitoa iholle levitetään puudutusvoidetta. Hoidon aikana iholla saattaa tuntua lievää pistelyä ja kuumotusta puudutuksesta huolimatta.

Toipumisen nopeus on yksilöllistä. Hoidon jälkeen iholla on punoitusta, lievää turvottelua ja kuumotusta, joka lisääntyy iltaa kohden hoitopäivänä. Pieniä punoittavia pisteitä/jälkiä voi myös näkyä iholla muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Punoitus ja kuumotus ovat normaali reaktio hoidon aiheuttamasta lämpöenergiasta, joka aikaansaa toivottua kollageenin tuotannon käynnistymistä ihossa. Oireet helpottavat muutamassa päivässä. Tarkemmat tiedot toipumisesta ja jälkihoito-ohjeista käydään läpi yhdessä klinikalla.

On tärkeää noudattaa jälkihoito-ohjeita: Vältä ihon koskettelua, puristelua ja hankausta heti hoidon jälkeen. Suosittelemme hoitamaan ihoa klinikan ohjeistamilla tuotteilla ja välttämään viiden vuorokauden ajan voimakkaita ihonhoitotuotteita(AHA, BHA, Retinoli, A- ja C- vitamiini). Meikkiä voi laittaa hoidetulle alueelle 1-2 vuorokauden kuluttua. Saunomista, uimista ja hikiurheilua tulee välttää noin 2-3 vuorokauden ajan.
Ihon kuivuutta ja karheutta voi ilmetä 1-2 viikon aikana. Auringonottoa on hyvä välttää noin kuukauden ajan ja suosittelemme lisäksi SPF aurinkosuojavoiteen käyttöä ympäri vuoden.

Klinikalla hoitoja suorittavat koulutetut sairaanhoitajat sekä lääkäri.

Hinnasto: 1 hoitokerta (4 x sarja)
S silmänympärys / suunympärys 680€ (2060€)
M kasvot / kaula / navan ympärys 980€ (2960€)
L kasvot+kaula / polvien ympärys / alavatsa 1230€ (3710€)
XL kasvot+kaula+dekolte / käsivarret / takareidet 1480€ (4460€)
XXL takareidet+pakarat 1730€ (5210€)

Morhpeus8 ja Lumecca IPL valoimpulssihoidon yhdistelmähoidon tulos.
Morpheus8 hoito kiinteyttämään leukalinjaa ja vähentämään ei-toivottua rasvaa kaksoisleuan alueelta. Tulos 3 hoitokerran jälkeen.