fbpx

Morsiamen kauneusopas™

Oletko tuleva morsian? Olemme laatineet Mabelissa morsiammen kauneusoppaan, joka auttaa saavuttamaan unelmiesi ihon ja kauniin lookin elämäsi tärkeää päivää varten! 

Kauneusoppaan avulla pääset suunnittelemaan ihonhoidon kokonaisuutta ja hääpäivään valmistumista aikajanan muodossa. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää palveluvalikoimastamme monia eri hoitoja sinun tarpeiden mukaisesti. On hyvä huomioida, että monet hoidot saattavat tarvita sarjaluonteista käsittelyä tai vaatia toipumisaikaa. Sen vuoksi suosittelemme hakeutumaan hyvissä ajoin maksuttomaan hääpäivä-konsultaatioon, jossa pääsemme laatimaan sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden ja varaamaan aikoja mahdollisille hoitokäynneille. Hääpäivä konsultaation suorittavat sairaanhoitajamme.

Häiden alla hemmottelevat ja ihoa kosteuttavat kasvohoidot auttavat sinua myös rentoutumaan viime hetken kiireiden keskellä. Ennen hääpäivää ja häämatkaa palveluistamme löydät myös ihokarvojen sokeroinnin, joka tekee ihostasi karvattoman ja silkinpehmeän. Ripsienpidennyksillä ja Brow Lift – kulmien muotoiluilla saat helppoutta häämatkalle sekä huolitellun ja viimeistellyn katseen juhliin.

Mabelissa panostamme kokonaisvaltaisiin ja tuloksellisiin hoitomenetelmiin. Hoitojemme tulokset ovat luonnollisia ja pitkäkestoisia. Kaikkien hoitojen lähtökohtana ovat tulevan morsiamen toiveet ja tavoitteet, joiden mukaisesti suunnittelemme yksilöllisen hoitokokonaisuuden morsiamen kauneusoppaan ™ avulla.

Mistä lähteä liikkeelle?

Morsiamen kauneusoppaaseen™️ pääset tutustumaan lisää Hääpäivä- konsultaatiossa yhdessä asiantuntijamme kanssa. Konsultaatiossa teemme sinulle yksilöllisen kauneuden- ja ihonhoitosuunnitelman hääpäivään valmistautumista varten. Konsultaatio on maksuton. 

Ajan hääpäivä-konsultaatioon pääset varaamaan täältä.