fbpx

Muut hoidot

Plasmahoito eli PRP -hoito on kasvavassa suosiossa oleva luonnollinen hoitomuoto. Hoitoa käytetään mm. ihonlaadun parantamiseen ja nuorentamiseen, ihon kuivuuteen, epäpuhtauksiin, arpien hoitoon, tummiin silmänalusiin sekä ihon epätasapainotilojen hoitoon. Hoidon hyvät vaikutukset eivät rajoitu vain ihonhoitoon, vaan plasmalla voidaan myös hoitaa ja ennaltaehkäistä hiusten lähtöä ja kaljuuntumista.  

PRP tulee sanoista platelet rich plasma, joka tarkoittaa runsas verihiutaleista plasmaa. Kyseessä on luonnollinen hoitomuoto, jossa käytetään asiakkaan omaa plasmaa. Plasman kasvutekijät käynnistävät ihon soluissa välittömän korjausprosessin ja vetävät puoleensa kantasoluja. Plasma korjaa ja hoitaa ihon kantasoluja, mikä hidastaa ihon ikääntymisprosessia ja korjaa ihon vaurioita. Hoito edistää tehokkaasti myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Hoitojen myötä iho kirkastuu, tulee heleämmäksi ja elinvoimaisemmaksi. Hoidot myös uudistavat ja kiinteyttävät ihoa kokonaisvaltaisesti. 

Lisätehoa hoitoon voidaan tuoda lisäämällä plasmaan kosteuttavaa hyaluronihappoa. Hyaluronihappo tehostaa plasman hyviä ominaisuuksia sekä antaa iholle tehokkaan kosteutuksen.

Pitkäkestoisimmat ja parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Suosittelemme 3-4 hoitokertaa, jotka toteutetaan noin kuukauden välein. Plasmahoitojen tulokset kestävät jopa kaksi vuotta.

”Olen jo vuosia halunnut käydä kokeilemassa PRP hoitoa omalle hankalalle iholle, joka on pintakuiva sekä samalla rasvainen sekaiho. Vihdoinkin uskaltauduin ja paras päätös ikinä ihoni kannalta! En ole iso meikin ystävä, joten tämä on auttanut huomattavasti, kun ihonlaatu on parantunut jo ensimmäisen käynnin jälkeen. Epäilin auttaisiko hoito tummiin silmänalusiini Se oli ehkä isoin positiivinen yllätys. Suosittelen hoitoa mielelläni kaikille ja ottamaan sen juuri sarjahoitona.”
Emma

Lue hoidoistamme lisää alta.

Hiustenlähtö

PRP-plasmahoidolla apua hiusten lähtöön. Plasma aktivoi hiusten kasvua ja ravitsee hiuspohjaa tehden hiuksista paksummat ja elinvoimaisemmat.

Lue lisää »