fbpx

Onnellista vuotta 2021!

Vuodenvaihteen kuulumiset meiltä Mabelista. Vuoden lopun häämöttäessä olemme pohtineet kuluvaa vuotta sekä sitä, kuinka kiitollisia olemme kaikille asiakkaillemme!

Kun perustimme Mabelin 2019 emme ikinä olisi osanneet odottaa näin upeaa vastaanottoa! Vaikka välillä ajat ovatkin olleet koettelevia, etenkin tänä vuonna.

Vuoteen on mahtunut paljon koulutuksia, uusia tuotesarjoja, ihania asiakkaita ja yhteistöitä vaikuttajien kanssa. Vuosi meillä lähti käyntiin uuden Medik8 hoitokokonaisuuden 12weeks to wow merkeissä ja saimme kunnian edustaa heidän brändilähettiläinä. Lisäksi kosmetologi Minnan palveluvalikoima laajeni Brow Lift -kulmien laminoinnilla, joka onkin ollut tämän vuoden suosikkihoitoja. Sairaanhoitajamme Jenny pääsi myös maaliskuussa jatkokouluttautumaan huulien täyteainehoitoihin Oslossa ihailtavan ja ammattitaitoisen Julie Hornen oppiin.

Koronatilanteen myötä siirryimme loppukeväästä hetkeksi osa-aikaisesti sairaanhoitajan työtehtäviin senioritalolle, jossa olimme apuna resurssipulan vuoksi. Tämä oli antoisaa aikaa ja mukavaa, kun saimme olla avuksi. Oli myös virkistävää olla erilaisissa työtehtävissä hetken aikaa.

Kesällä meidän tuotevalikoima uudistui uuden täyteainevalmisteen Restylanen tultua valikoimaan sekä maailmalla suurta suosiota nauttivan anti-age Profhilo tuotteen. Syksyn mittaan pääsimmekin muutamiin eri hands on koulutuksiin näiden sarjojen tiimoilta. Tämän lisäksi saimme kotihoitotuotteiden valikoimaan uuden tuoteperheen, laadukkaat Skinbetter Sciensen tuotteet. On ollut mahtavaa, että olemme saaneet nämä huippuvalmisteet lisäksi meidän valikoimiin. Meille on tärkeää laadukkaat valmisteet ja tutkitut valmisteet,, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaimpia ja edelläkävijä tuotteita!

Nyt vetäydymme hetkeksi uudenvuoden viettoon ja liikkeemme on suljettuna 31.12-3.1.2021.

Emme voisi olla kiitollisempia tästä vuodesta! Onnellista vuotta 2021 ja nähdään ensi vuonna!

Terveisin, Jenny & Ida & Minna

Muut blogitekstit: