Palvelut

Korosta parhaita piirteitäsi.

Mabelin laaja palveluvalikoima tarjoaa yksilöllisiä ja räätälöityjä palveluja. Meille on tärkeintä sinun toiveesi ja tavoitteesi. Saamme inspiraatiota hyvistä hoitotuloksista ja kehitämme menetelmiä jatkuvasti. Vankka ammattitaitomme takaa onnistuneen hoidon ja laadukkaan lopputuloksen. Hygieniataso ja aseptinen toiminta ovat ehdottoman tärkeitä toiminnassamme. Meillä toimenpiteet ovat turvallisia.

Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan hoidon tai hoitokokonaisuuden laajasta palvelutarjonnasta. Meiltä voit huoletta varata ajan maksuttomaan konsultaatioon, oli toiveesi millainen tahansa. Konsultaatiossa käymme kanssasi läpi eri vaihtoehdot, toimenpiteet kokonaisuudessaan sekä hoitojen tulokset sinun kohdallasi.

Hoitojemme tulokset ovat huomattavia, mutta aina luonnollisia. Meiltä lähdet hymyssä suin ja varmana siitä, että tulokset ovat juuri sellaisia kuin toivoit. 

Täyteainehoidot

Käytämme laadukkaita ja edistyksellisiä Juvedermin ja Teosyalin täyteaineita poskipäiden, huulien ja kyynelurien täyttöön sekä leukalinjan muotoiluun.

Lue lisää »

Ihonhoito

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia ihonhoitoja edistämään ihon hyvinvointia, tuomaan hehkua ja nuorekkuutta sekä korjaamaan ihonlaatua.

Lue lisää »

Miehille

Oli vaivanasi epätasainen iho, hiusten lähtö tai haluat ulkonäköösi uutta elinvoimaa, tervetuloa klinikallemme! Hoidot sopivat myös miehille.

Lue lisää »

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuuksia voit järjestää Mabelissa esim. kaveriporukoiden illanviettoon ja polttareihin. Järjestämme teille räätälöidyn yksityistilaisuuden.

Lue lisää »

Tatuoinnin poistot

Suoritamme tatuoinnin ja microblading kulmien poistot tehokkaalla laserilla. Tatuointia voidaan myös haalistaa tai poistaa vain osa tatuoinnista.

Lue lisää »

Mabel häät

Autamme sinua saavuttamaan hääpäiväksi upean ja säteilevän ihon! Hääparin kauneusopas, Bridal Shower, polttarit ja kaasojen kiitosjuhlat.

Lue lisää »