fbpx

Pigmenttimuutokset

Kasvoilla ja vartalolla esiintyviä pigmenttimuutoskia voidaan hoitaa tehokkaasti mikroneulauksella, kemiallisella kuorinnalla sekä laserilla.

Iholla esiintyvä pigmenttihäiriö voi olla pientä ja tarkkarajaista tai laajemmalla alueella esiintyvää. Yleensä sävyerot voimistuvat kesän kynnyksellä ihon altistuessa auringolle.

Häiritsevää pigmenttiä voidaan hoitaa tehokkaasti ihonhoitomenetelmillämme. Meillä on käytössä mikroneulauksessa pigmenttiläiskiin kehitelty tehoaine, joka aikaan saa hyperpigmentin pilkkoutumien alueelta vaalentamatta muuta ihonsäyvä. Hoito myös samalla kosteuttaa, kirkastaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti ihoa. Kemiallisessa kuorinnassa valikoimastamme löytyy myös white peel tuote, joka samoin tavoin alkaa pilkkomaan pigmenttiä ja soveltuu myös puhdistamaan rasvaista ja herkästi tukkeutuvaa ihoa. Molemmista hoidoista siten saa iholle elinvoimaa ja kuulautta samalla, kun häiritsevää pigmenttiä saadaan vähennettyä.

Voimme myös poistaa pigmenttiä kasvojen ja vartalon alueelta tehokkaasti ja turvallisesti Q Switched laserillamme. Laser tarttuu väripigmenttiin ja pilkkoo tämän pieniksi partikkeleiksi, jotka kulkeutuvat kehosta pois aineenvaihdunnan välityksellä. Laserhoito on tehokas ja usein jo muutamalla hoitokerralla saadaan pigmentti pois näkyvistä. Laser käsittely sopii parhaiten tarkkarajaisiin ja paikallisiin pigmenttihäiriöihin toisin kuin mikroneulaukset ja kemialliset kuorinnat soveltuvat parhaiten laajalla alueella esiintyvään pigmenttin.

Pigmenttimuutoksen sävy haalenee asteittain noin kolmen kuukauden ajan ja hoitoja on tarpeen suorittaa sarjaluonteisesti. Ihonhoidolliset menetelmät suoritetaan noin 3-4vk välein 3-4krt sarjahoitona ja laserhoidot 3kk välein noin 2-3krt.

Mikroneulauksesta ja kemiallisesta kuorinnasta toipuminen on nopeaa, iho punoittaa tavallisesti vain saman päivän ajan. Laserkäsittelyllä punoitus on vain paikallisesti käsitellyllä alueella ja punoitusta voi esiintyä viikon verran. On hyvä kuitenkin tiedostaa, että pigmentin poistaminen on haastavaa sillä se saattaa herkästi tulla takaisin auringolle altistuessa tai hormonaalisten tai lääkinnällisten syiden seurauksena. Suosittelemme huomioimaan myös kotihoitotuotteissa pigmenttihäiriöihin suunnattuja hoitosarjoja, jotka tehostavat hoitojen tuloksellisuutta. Meiltä löytyy laadukkaan Medik8 ihonhoitosarjan pigmenttiläikkien hoitoon kehitetty tuoteperhe.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 30-60  min

Toipumisaika: 2-6 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: 2-4 vk

Tekniikka: Q10 Switched laser, mikroneulaus tai kemiallinen kuorinta