fbpx

Plasmahoito

Plasmahoidossa ihoa hoitavana raaka-aineena käytetään asiakkaan omaa plasmaa. Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa auttaen useampaan eri iho-ongelmaan.

Plasmahoidosta käytetään myös sanaa PRP-hoito sekä vampyyrihoito. Hoito on erinomainen juonteiden tasoittamiseen, ihonlaadun ja sävyn parantamiseen, akne arpien hoitoon sekä tummiin silmänalusiin. Hoito voidaan toteuttaa kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Ennen hoitoa asiakkaasta otetaan verinäyte, joka käsitellään tämän jälkeen sentrifuugissa. Sentrifuugilla saamme eroteltua näytteestä plasman ja punasolut.

Plasma viedään suoraan ihoon neulaustekniikalla, jolla se pääsee tehokkaimmin vaikuttamaan. Tekniikkana käytämme mesopyssyä tai mikroneulausta. Mesopyssyn avulla plasmaa viedään ihoon pienien pistosten kautta ja mikroneulaus Dermapen 4 laitteella plasma puolestaan imeytetään ihoon pienten mikroneulausten hipaistessa ihon pintaa. Injektiotekniikka stimuloi ihoa uusiutumaan ja parantaa verenkiertoa sekä lisää kollageenin ja proteiinin tuotantoa ihossa.

Plasmahoito on suositeltavaa tehdä kolmen kerran sarjahoitona ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi. Hoitokertojen väleissä pidetään noin kuukauden tauot. Toipuminen hoidosta on nopeaa. Iholla voi olla pientä punoitusta tai mustelmaa hoidon jälkeen. Meikkiä alueelle voi laittaa jos seuraavana päivänä. Suosittelemme välttämään aurinkoa, saunomista ja hikiurheilua noin 2vrk ajan.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60 min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Ei kipua / lievä kipu

Kivun hoito: Puudutevoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: n. 3 vk

Tuloksen kesto: Jopa 2 vuotta

KUVAT