fbpx

Plasmahoito

Plasmahoidossa ihoa hoitavana raaka-aineena käytetään asiakkaan omaa plasmaa. Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa auttaen useampaan eri iho-ongelmaan.

Plasmahoidosta käytetään myös sanaa PRP-hoito sekä vampyyrihoito. Plasma on verihiutalerikasta ja sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka käynnistävät ihossa välittömän korjausprosessin ja ravitsevat kantasoluja. Kantasolut vaikuttavat olennaisesti kudosten ja solujen uusiutumiseen. Hoito voidaan luokitella luonnolliseksi hoidoksi, sillä se ei sisällä keinotekoisia aineita vaan plasma erotellaan asiakkaan omasta verestä.

Hoidolla edistetään tehokkaasti ihon kudosten uusiutumisprosessia sekä kollageenin tuotantoa, jolloin ihonlaatu parananee. Hoito on erinomainen ryppyjen tasoittamiseen, ihonlaadun parantamiseen arpien hoitoon, tummiin silmänalusiin, kosteuttamaan kuivaa ja herkkää ihoa sekä parantamaan hiustenlaatua. Plasmahoito voidaan toteuttaa kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Ennen hoitoa asiakkaasta otetaan verinäyte, mikä käsitellään tämän jälkeen sentrifuugissa. Sentrifuugilla saamme eroteltua näytteestä plasman ja punasolut. Plasma viedään suoraan ihon dermikseen, jolloin se pääsee parhaiten vaikuttamaan. Tekniikkana voidaan käyttää mesopyssyä, injektioita, mikroneulausta, Aquagold mikrokanavalaitetta sekä Morpheus8 radiofrekvenssihoitoa. Sopivin menetelmä valitaan asiakaskohtaisesti.

Mesopyssyn avulla plasmaa viedään ihoon pienien pistosten kautta. Mikroneulauksella Dermapen 4 laitteella plasma imeytetään ihoon pienten mikroneulausten hipaistessa ihon pintaa. Injektiotekniikka stimuloi ihoa uusiutumaan ja parantaa verenkiertoa sekä lisää kollageenin ja proteiinin tuotantoa ihossa. Aquagold Fine touch hoidossa voidaan plasman lisäksi ihoon viedä muitakin ihoa hoitavia raaka-aineita, kuten hyaluronihappoa ja vitamiineja. Morpheus8 radiofrekvenssihoidon yhteydessä voidaan ihoon imeyttää plasmaa, jolloin se pääsee tehokkaasti vaikuttamaan tehokkaiden radiofrekvenssihoidon vaikutusten lisäksi.

Plasmahoito on suositeltavaa tehdä kolmen kerran sarjahoitona ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi. Hoitokertojen väleissä pidetään noin kuukauden tauot. Toipuminen hoidosta on nopeaa. Iholla esiintyy tavallisesti pientä punoitusta muutaman päivän ajan ja riippuen valitusta tekniikasta, voi iholla punoituksen lisäksi esiintyä myös pieniä mustelmia, jotka poistuvat itsellään viikon aikana. Meikkiä alueelle voi laittaa jos seuraavana päivänä. Suosittelemme välttämään aurinkoa, saunomista ja hikiurheilua noin 2vrk ajan.

Mabelissa hoitoja tekevät sairaanhoitajat useiden vuosien kokemuksella.

Lue asiantuntijahaastattelumme: Helsingin Sanomat ”Parempi iho plasmalla”.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60 min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Ei kipua / lievä kipu

Kivun hoito: Puudutevoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: n. 3 vk

Tuloksen kesto: Jopa 2 vuotta

KUVAT