fbpx

Poskipäiden kohotus ja korostus

Poskipäiden kohotus ja korostus täyteaineilla kohottaa kasvonpiirteitä, tuo nuorekasta ryhtiä ja täyteläisyyttä kasvoille. Hoidolla voidaan korostaa myös luontaisesti matalia poskipäitä.

Nuorekkaat kasvojen piirteet ovat pehmeät, poskipäät korkeat ja leukalinja selkeä. Ikääntyessä kasvojen piirteet painuvat alaspäin, joka tuo väsynyttä ilmettä ja uurteita kasvoille. Useimmiten kasvoille syntyvät alaspäin viettävät uurteet kuten nenän ja suupielien alueet, kun iho pääsee löystymään ja nuorekas kimmoisuus vähenee. Tämä näkyy myös ryhdin häviämisenä mm. poskipäissä. Syntyneitä uurteita on mahdollista hoitaa paikallisesti täyteaineilla, mutta suositeltavaa olisi lähteä ensiksi korjaamaan tuki ja ryhti takaisin kasvoille. Poskipäiden täyteainehoito tuo kasvoille kohottavaa vaikutusta ja palauttaa sekä ryhtiä poskipäille että häivyttää syntyneitä juonteita nenän pielien alueella.

Täyteaineilla voidaan myös korostaa luontaisesti luuston rakenteeltaan matalia poskipäitä, jolloin tuloksena saadaan harmonisuutta ja kauniita kasvonpiirteitä paremmin esiin. Nuorilla ei ole tyypillisesti tarvetta saada kasvoille suurempaa kohotusta vaan täyteaineilla voidaan hienovaraisesti korostaa kasvonpiirteitä tai korjata mahdollista epäsymmetriaa. Kasvonpiireitä voidaan parantaa myös leuan ja leukalinjan alueella.

Poskipäiden korostus ja kohotus täyteaineilla tuo kasvoille välittömästi freesimmän ja nuorekkaamman ilmeen eikä pitkää toipumisaikaa tarvita. Hyvin tehdyt kasvojen alueen täyteainehoidot hoikistavat kasvonpiirteitä ja tuovat kauniisti ja luonnollisesti kasvonpiirteitä esiin. Toisinaan ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi voi olla tarpeen käsitellä myös alakasvot eli leuka ja leukalinja, jolla saadaan viimeisteltyä kasvonpiirteiden kohotus.

Hoidot sopivat niin miehille kuin naisillekin. Täyteaineilla voidaan tuoda ja korostaa feminiinisiä tai maskuliinisia kasvojen piirteitä.

Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota kehossamme esiintyy luontaisestikin. Käytössämme ovat laadukkaat ja tutkitusti testatut Juvedermin ja Restylanen täyteainevalmisteet.

Hoidot toteutetaan jokaisen kasvonpiirteille sopivaksi, jolloin lopputuloksesta tulee harmoninen ja luonnollinen eikä yliampuvaa lopputulosta tarvitse pelätä. Täyteainehoidot Mabelissa toteuttavat kokeneet sairaanhoitajat ja lääkärit.

Suosittelemme aloittamaan konsultaatiolla, jossa arvioimme tilanteesi tarkemmin ja kerromme hoitovaihtoehdoista tarkemmin sekä tarvittavista jälkihoidoista.

Lue asiantuntijahaastattelumme Helsingin Sanomista: ”Omppuposket ovat historiaa -yhä useampi hakeutuuu pistoshoitoihin, jotta voisi näyttää luonnonkauuniilta”

Voit lukea lisää täyteainehoidoista blogistamme, jonne olemme listanneet 12 faktaa täyteaineaineista.

Linda Manuella kävi meillä kyynelurien ja poskipäiden täyteainehoidossa. Lue Lindan kokemukset täältä.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60-90  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 1-3 v

KUVAT