fbpx

Poskipäiden kohotus ja korostus

Poskipäiden kohotus ja korostus täyteaineilla kohottaa kasvonpiirteitä, tuo nuorekasta ryhtiä ja täyteläisyyttä kasvoille. Hoidolla voidaan korostaa myös luontaisesti matalia poskipäitä.

Veltostuneita kasvonpiirteitä voidaan kohottaa nopeasti ja tehokkaasti täyteaineilla, joiden tulokset palauttavat iholle välittömästi nuorekasta täyteläisyyttä ja kohotusta. Täyteaineilla voidaan myös korostaa luontaisesti luuston rakenteeltaan matalia poskipäitä, jolloin tuloksena saadaan harmonisuutta ja kauniita kasvonpiirteitä paremmin esiin. Kasvonpiireitä voidaan parantaa myös leuan ja leukalinjan alueella.

Nuorekkaat kasvojen piirteet ovat pehmeät, poskipäät korkeat ja leukalinja selkeä. Ikääntyessä kasvojen piirteet painuvat alaspäin, joka tuo väsynyttä ilmettä ja uurteita kasvoille. Useimmiten kasvoille syntyvät alaspäin viettävät uurteet kuten nenän ja suupielien alueet, kun iho pääsee löystymään ja nuorekas kimmoisuus vähenee. Tämä näkyy myös ryhdin häviämisenä mm. poskipäissä. Syntyneitä uurteita on mahdollista hoitaa paikallisesti täyteaineilla, mutta suositeltavaa olisi lähteä ensiksi korjaamaan tuki ja ryhti takaisin kasvoille. Poskipäiden kohotus ja korotus palauttaa sekä ryhtiä poskipäille että häivyttää syntyneitä juonteita nenän pielien alueella.

Poskipäiden korostus ja kohotus täyteaineilla tuo kasvoille välittömästi freesimmän ja nuorekkaamman ilmeen eikä pitkää toipumisaikaa tarvita. Hyvin tehdyt kasvojen alueen täyteainehoidot hoikistavat kasvonpiirteitä ja tuovat kauniisti ja luonnollisesti kasvonpiirteitä esiin. Toisinaan ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi voi olla tarpeen käsitellä myös alakasvot eli leuka ja leukalinja, jolla saadaan viimeisteltyä kasvonpiirteiden kohotus. Tätä koko kasvojen hoitoa kutsutaan myös nimellä Liquid Facelift, mikä on ei-kirurginen hoitomuoto, jolla saadaan huomattavia tuloksia täyteaineita käyttäen. Maailmalla tämä hoitomuoto on jo todella suosittu vaihtoehto korvaamaan kirurgisia toimenpiteitä.

Nuorilla ei ole tyypillisesti tarvetta saada kasvoille suurempaa kohotusta vaan täyteaineilla voidaan hienovaraisesti korostaa kasvonpiirteitä tai korjata mahdollista epäsymmetriaa.

Hoidot sopivat niin miehille kuin naisillekin. Täyteaineilla voidaan tuoda ja korostaa feminiinisiä tai maskuliinisia kasvojen piirteitä.

Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota kehossamme esiintyy luontaisestikin. Käytössämme ovat laadukkaat ja tutkitusti testatut Juvedermin ja Teosyalin täyteainevalmisteet.

Hoidot toteutetaan jokaisen kasvonpiirteille sopivaksi, jolloin lopputuloksesta tulee harmoninen ja luonnollinen eikä yliampuvaa lopputulosta tarvitse pelätä.

Suosittelemme ensiksi sairaanhoitajamme maksutonta konsultaatiota, jossa arvioimme tilanteesi tarkemmin ja kerromme hoitovaihtoehdoista tarkemmin sekä tarvittavista jälkihoidoista. Täyteainehoidot Mabelissa suorittavat esteettisiin hoitoihin erikoistuneet sairaanhoitajat, jotka ovat käyneet useissa erilaisissa kasvojen täyteainekoulutuksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Voit lukea lisää täyteainehoidoista blogistamme, jonne olemme listanneet 12 faktaa täyteaineaineista.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60-90  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 1-3 v

KUVAT