fbpx

Profhilo

Profhilo on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä, kimmoisuutta ja kosteutta. Vaivaako väsynyt yleisilme, ihon kuivuus, juonteet tai kaulan alueen ihon veltostunut olemus? Uudista ihosi ja ilmeesi monipuolisesti tehoavalla hoidolla!

Profhilo on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva anti-agening käsittely iholle, jonka teho perustuu korkeaan hyaluronihapon pitoisuuteen. Tuote eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin sen rakenteensa ansiosta. Valmisteella on ainutlaatuinen kosteuttava ja kohottava vaikutus, eikä se jätä pistoskohtaan näkyvää kohoumaa. Profhilo kykenee leviämään hoidettavalla alueella laajasti mahdollistaen laaja-alaisen ihoa kosteuttavan, silottavan, kiinteyttävän ja uudistavan vaikutuksen.

Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät. Toipuminen hoidosta on nopeaa ja hoito on mahdollista toteuttaa vaikka lounastunnilla!

Hoidon monipuolinen vaikutus on saavutettavissa hyvin hellävaraista injektiotekniikkaa käyttäen. Vain muutamalla pistoksella saavutetaan koko kasvoille tehoava nuorennus käsittely. Optimaalisin tulos saavutetaan 2-3 hoitokerralla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

Sveitsiläisen lääkeyhtiön IBSA:n valmistama Profhilo on tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio, joka on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva ihonhoito, joka soveltuu hyvin eri-ikäisille.

Mabelissa hoidot suorittavat Profhilo hoitoon koulutetut sairaanhoitajamme. Tervetuloa meille kevään monipuolisimpaan kasvohoitoon ja uudista ihosi ja ilmeesi monipuolisesti tehoavalla Profilo-hoidolla!