fbpx

Profhilo

Profhilo® -hyaluronihappohoito on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä, kimmoisuutta ja kosteutta. Vaivaako väsynyt yleisilme, ihon kuivuus, juonteet tai kaulan alueen ihon veltostunut olemus? Uudista ihosi ja ilmeesi monipuolisesti tehoavalla hoidolla!

Profhilo on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva anti-agening käsittely iholle, jonka teho perustuu korkeaan hyaluronihapon pitoisuuteen. Se ei ole täyteaine eikä biorevitalisoija, Profhilo® on luonut uuden injektoitavien hoitojen kategorian, josta käytetään nimeä bioremodeling.

Valmisteella on ainutlaatuinen kosteuttava ja kohottava vaikutus. Profhilo kykenee leviämään hoidettavalla alueella laajasti mahdollistaen laaja-alaisen ihoa kosteuttavan, silottavan, kiinteyttävän ja uudistavan vaikutuksen. Hoidon tulos on aina luonnollinen. Profhilo sopii hoitamaan kasvojen, kaulan, dekolteen, kämmenselkien ja vartalon eri alueita.

Hoito on helppo ja nopea, eikä se muuta kasvojen piirteitä. Hoidon jälkeen iholla on nähtävissä kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.

Toipuminen hoidosta on nopeaa ja hoito on mahdollista toteuttaa vaikka lounastunnilla!
Hoidon monipuolinen vaikutus on saavutettavissa hyvin hellävaraista injektiotekniikkaa käyttäen. Vain viisi pistosta molemmin puolin, jolla saavutetaan koko kasvoille tai kaulalle tehoava nuorennus käsittely. Pistoshoidon jälkeen iholla voi olla pientä punoitusta, kuumotusta sekä pistoskohtien turvottelua ja kohoumaa joka tasoittuu 1-2 vrk aikana. Myös mustelmat ovat mahdollisia. 

Optimaalisin tulos saavutetaan 2-3 hoitokerralla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

Sveitsiläisen lääkeyhtiön IBSA:n valmistama Profhilo on tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio, joka on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva ihonhoito, joka soveltuu hyvin eri-ikäisille. Mabelissa hoidot suorittavat Profhilo hoitoon koulutetut sairaanhoitajat.