fbpx

Rekry

Hei sinä kauneudesta ja esteettisestä alasta kiinnostunut terveydenhuollon ammattilainen! Kasvamme kovaa vauhtia ja etsimme esteettisen alan osaajia huipputiimiimme tarjoamaan klinikallamme monipuolisesti erilaisia esteettisiä hoitoja, kuten täyteainehoitoja, laserhoitoja sekä ihonhoitoja. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta katsomme sen eduksi.

Kiehtooko esteettinen ala sinua ja haluaisit päästä mukaan näköalapaikalle esteettisen alan kärkitiimiin? Onko asiakastyö sinun juttusi? Onko somemaalima sinulle tuttua? Onko kauneus ja estetiikka intohimonasi? Oletko saanut kehuja asiakaspalvelu taidoistasi ja hyvästä esteettisestä silmästä? Mikäli tunnistit näistä itsesi, saatat olla hakemamme henkilö!


Mitä odotamme sinulta?

Olet terveydenhuollon ammattilainen. Kosmetologikoulutuksen katsomme myös eduksi. Sinulla on positiivinen ja motivoitunut ote työhön. Työntekijänä olet rohkea, oma-aloitteinen, luotettava ja yrittäjähenkinen. Tykkäät myös kehittää osaamistasi ja ottaa vastuuta työstäsi. Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot ja hallitset hyvin tietokoneen ja sosiaalisen median käytön. Emme odota aikaisempaa kokemusta alalta, mutta alan koulutukset ja kokemuksen katsomme eduksesi.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle tarvittavat välineet, mukavan työyhteisön, vahvan brändin, valmista asiakaskuntaa, apua asiakashankintaan sekä jatkuvan koulutuksen esteettisen alan hoitoihin Mabelin huipputiimissä. Työ on provisioperusteista ja laskutus tapahtuu oman yrityksesi kautta. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työtunteihisi ja sitä kautta tulojen hankintaasi. Olemme joustavia työaikojen suhteen.

Mabelissa tarjoamme esteettisiä hoitoja matalalla kynnyksellä jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja meidän tyyli on kaikissa hoidoissa asiakaslähtöinen, kaunis ja luonnollinen. Seuraamme, mitä maailmalla tapahtuu ja laajennamme palvelutarjontaa uusien trendien mukaan. Tällä hetkellä klinikallamme työskentelee kaksi sairaanhoitajaa, lääkäri sekä kosmetologi.


Kiinnostuitko?

Jätä meille vapaamuotoinen avoin hakemus osoitteeseen info@mabel.fi, liitä mukaan myös CV ja halutessasi Instagram nimimerkkisi. Voit kysyä myös lisää hausta sähköpostilla.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Terveisin, Mabelin tiimi