fbpx

Haemme tiimiimme osa-aikaista sairaanhoitajaa

Haluatko olla yksi Mabelilaisista? Oletko kiinnostunut esteettisestä alasta? Etsimme tiimiimme osa-aikaista sopimusyrittäjää tekemään esteettisiä ihonhoitoja!

Tarjoamme sinulle yksilöllisen kehityspolun ihonhoidoista laser- ja pistoshoitoihin sekä jatkuvan koulutuksen Mabelin huipputiimissä! Koulutuspohjalta olet sairaanhoitaja ja kosmetologin koulutuksesta on etua. Työntekijänä olet rohkea, oma-aloitteinen, luotettava ja yrittäjähenkinen. Meillä Mabelissa erinomaiset asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä ja tämän lisäksi toivomme, että hallitset hyvin tietokoneen ja sosiaalisen median käytön, sillä ne kuuluvat vahvasti osana työn arkea.

Mikäli kiinnostuit kuulisimme sinusta erittäin mielellämme lisää ja pyydämme lähettämään meille kuvallisen hakemuksen ja CV:n sekä vastaamaan seuraaviin kysymyksiin. Onko sinulla kokemusta esteettisestä alasta? Jos on, niin mitä hoitoja olet tehnyt? Millainen asiakaspalvelija olet ja mitä asiakaskokemus sinulle merkitsee? Missä olet nyt töissä? Mitä esteettiset hoidot sinulle merkitsevät? Miksi juuri sinä sopisit tähän työtehtävään ja millaisen lisän toisit meidän tiimiin?

Mabel kasvaa ja etsimme nyt tiimiimme vahvistusta sairaanhoitajasta, jolla on vahva intohimo kauneuteen ja kiinnostusta esteettisiin hoitoihin.

Kysy lisää sähköpostitse info@mabel.fi tai soita 0413195845 puhelinaikoina: ke 18.8 klo 8.30-9.00 ja 1i 24.8 klo 12.00-12.30.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse su 29.8.2021 mennessä!

Terveisin, Mabelin Jenny, Minna, Ida ja Ada

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Muut blogitekstit: