fbpx

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset tuovat helppoutta arkeen ja näyttävyyttä juhliin!

Teemme ripsienpidennyksiä klassisella- ja volyymiripsitekniikalla sekä uudella hybriditekniikalla. Lopputulokseen vaikuttavat tekniikan lisäksi huomattavasti valitun ripsen pituus, paksuus, kaarevuus ja muoto. Valikoimastamme löytyvät myös ruskeat ripsikuidut, jotka ovat loistava vaihtoehto luonnostaan vaaleille ripsille tai luonnollista lookkia rakastavalle.

Valitsemme aina asiakkaan kanssa yhdessä hänelle sopivimmat ripset. Myös asiakkaan omien ripsien ominaisuudet, kuten määrä, pituus ja ripsien kasvun suunnat vaikuttavat lopputulokseen.

Klassinenripsienpidennys tekniikka on näistä alkuperäisempi, jossa kiinnitetään yksi ripsikuitu yhteen omaan luonnonripseen. Yksi klassinen kuitu on volyymikuituja selvästi paksumpi. Uusien klassistenripsienpidennysten laittoon kuluu aikaa noin 1,5h sekä huoltoon 60min.

Volyymiripsienpidennys tekniikka on nykyaikaisempi ja käyttömukavuudeltaan huomattavasti kehittyneempi tekniikka. Tällä on mahdollista luoda super luonnollisesta super näyttävään lopputulokseen. Volyymiripsienpidennyksissä käytetään yhtä tai useampaaa ultra kevyttä ripsikuitua yhden oman luonnollisen ripsen päällä. Kuituripsistä rakennetaan ns. ripsiviuhkoja, johon valitaan kuitujen kiinnitettävä määrä (2-7kpl). Uusien volyymiripsipidennysten laittoon kuluu aikaa noin 2h, huoltoon on valittavana 90min tai 60min riippuen paljonko ripsiä on jäljellä ja kuinka tuuheaa lopputulosta halutaan luoda.

Hybridiripsienpidennys tekniikka yhdistää klassista -ja volyymitekniikkaa yhdessä.

Mahdollisuuksien mukaan toivoisimme, että ripsienpidennykseen saavutaan ilman ripsiväriä, näin ripsi olisi puhdas ja kuiva laittoa varten. Suositeltava huoltoväli on noin 3-4vk.

Ripsien pidennysten kanssa on hyvä huomioida seuraavaa. Vältä ripsien kastelua aina laiton tai huollon jälkeen 24h. Vältä öljypitoisten tuotteiden pääsemistä ripsiin. Poista muu silmämeikki huolellisesti päivittäin, käyttäen vesiliukoisia silmämeikinpoistoaineita. Ripsiä ja silmiä ei saa jättää pesemättä siinä ajatuksessa, että ripset irtoavat, vaikutus on päinvastainen. Ripsiä on tärkeää käsitellä aina varoen, suositeltavaa olisi kuitenkin harjata ripset päivittäin. Ripsiä ei saa koskaan taivuttaa. Emme myöskään suosittele ripsivärin käyttöä ripsien pidennyksiin.

Mikäli haluat päästä ripsienpidennyksistä eroon, suosittelemme aina varaamaan ajan pidennysten poistoon, tällöin takaat kauniit omat luonnolliset ripset.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: Ensimmäinen laitto 1,5-2h Huollon kesto 30-90min

Tuloksen kesto: Huoltoväli 2-4vk

Tekniikka: Klassinen- ja volyymitekniikka

Tulos näkyvissä: Heti

KUVAT