fbpx

Ryppyjen poisto

Botuliinihoidoilla voidaan poistaa ja ennaltaehkäistä tehokkaasti kasvojen ilmehdinnästä syntyviä ryppyjä.

Yleisimmin hoidettavat alueet ovat otsa, kulmakarvojen väli sekä silmänympärysrypyt.

Ryppyjä kasvojen iholle muodostuu, kun ihon alla oleva lihas supistuu ja pääsee poimuttamaan päällä olevaa ihoa. Botuliinilla ihon alla oleva lihas rentoutetaan osittain tai kokonaan. Lihaksen aktivaatio alueella vähenee, jolloin iho ei pääse rypistymään, mikä tasoittaa olemassa olevia juonteita ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä.

Botuliinihoidolla kasvoille saadaan levollinen, mutta piristynyt ilme. Hoito tuo kasvoille nuorekkuutta ja freesin ilmeen. Hoidolla voidaan myös avartaa katsetta sekä kohottaa kulmakarvoja. Botuliinia käytetään hoidossa hyvin pieniä määriä ja tulos on paikallinen, joten kasvojen piirteet eivät muutu.

Hoito on nopea ja kivuton. Vaikutukset alkavat näkymään muutamien päivien päästä ja vahvistuvat ensimmäisen kahden viikon ajan. Tarjoamme maksuttomat jälkitarkastukset, jotka tehdään 2-3vk kuluttua tehdystä hoidosta.

Mabelissa kosmeettisia botuliinihoitoja tekevät kokeneet sairaanhoitajat sekä lääkäri. Sairaanhoitajan botuliinihoitoihin otamme varaukset vain puhelimitse tai sähköpostitse. Lääkärille voit varata ajan botuliinihoitoon suoraan nettiajanvarauksemme kautta.

Lue myös ihanan Linda Manuellan kokemukset botuliinihoidosta!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: n.30 min

Toipumisaika: Ei toipumisaikaa

Kipu hoidon aikana: Ei kipua / lievä kipu

Kivun hoito: Puudutevoide

Tulos näkyvissä: 3-10 pv

Tuloksen kesto: 4-6 kk

KUVAT