fbpx

Ryppyjen poisto

Botuliinihoidoilla voidaan poistaa ja ennaltaehkäistä tehokkaasti kasvojen ilmehdinnästä syntyviä ryppyjä.

Yleisimmin hoidettavat alueet ovat otsa, kulmakarvojen väli sekä silmänympärysrypyt.

Ryppyjä kasvojen iholle muodostuu, kun ihon alla oleva lihas supistuu, joka pääsee poimuttamaan päällä olevaa ihoa. Botuliinilla ihon alla oleva lihas rentoutetaan osittain tai kokonaan. Lihaksen aktivaatio alueella vähenee, jolloin iho ei pääse rypistymään, mikä tasoittaa olemassa olevia juonteita ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Lihasten rentoutuminen on väliaikaista ja vaikutus häviää vähitellen.

Botuliinihoidolla saadaan kasvoille levollinen, nuorekas ja piristynyt ilme. Hoidolla voidaan myös avartaa katsetta sekä kohottaa kulmakarvoja. Lopputulos on kaunis ja luonnollinen ilman, että kasvonpiirteet muuttuvat.

Botuliinihoito on nopea toimenpide eikä vaadi pitkää toipumisaikaa. Hoidon vaikutus alkaa näkymään 2-4 päivän kuluessa ja vahvistuu ensimmäisen 2 viikon aikana. Vaikutus on yksilöllistä ja kestää keskimäärin 4-6 kuukautta. Kestoaikaan vaikuttavat käsitelty alue ja lihasten luontainen aktivaatio. Minimi hoitoväli botuliinihoidoissa on 3 kuukautta. 

Tarjoamme maksuttomat jälkitarkastukset, jotka tehdään 2-3vk kuluttua tehdystä hoidosta. Mikäli sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus tai juhlat, suosittelemme tekemään hoidon 3-4 viikkoa ennen.

Mabelissa botuliinihoitoja tekevät terveydenhuollon ammattilaiset.

Haluaisitko kuulla kokemuksia botuliinihoidosta, lue lisää Linda Manuellan blogista!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: n.30 min

Toipumisaika: Ei toipumisaikaa

Kipu hoidon aikana: Ei kipua / lievä kipu

Kivun hoito: Puudutevoide

Tulos näkyvissä: 3-10 pv

Tuloksen kesto: 4-6 kk

KUVAT