fbpx

Sculptra

Sculptra on tehokas kollageenistimulaattori, joka aktivoi kehon oman kollageenituotannon ja tekee ihosta nuorekkaan ja kiinteän.

Sculptra injektiohoito on erinomainen menetelmä korjaamaan ihon vanhenemisen merkkejä kuten velttoutta, kuivuutta, säkkimäistä tunnetta kasvoilla, ryppyjä sekä tasoittamaan ihon juonteita ja poimuja. Hoito tuo kasvoille napakkuutta, hienovaraista täyteläisyyttä, kosteutta, elinvoimaa, ryhdikkyyttä ja parantaa ihon tekstuuria. Hoidon tulokset ovat luonnollisia ja sen teho perustuu ihon oman kollageenin tuotantoon.

Sculptra on patentoitu koostumus, jolla aktivoidaan ihon omaa kollageenin tuotantoa, jonka seurauksena saavutetaan luonnollisesti nuorekkaampi iho. Kollageeni on avain ihon sileyteen ja kimmoisuuteen. Menetämme vuosittain noin 1% kollageenista ja 45 vuoden iässä iho on menettänyt lähes 25% kollageenista. Kollageeni on ihon kuituproteiini, joka tukee ihon rakennetta sekä elastiinin ja hyaluronihapon toimintaa. Kollageenin vähentyessä iho alkaa veltostumaan, menettämään kimmoisuuttaan ja kosteutta.

Hoito soveltuu parhaiten iholle, jolla esiintyy jo vanhenemisen merkkejä. Hoito ei tuo kasvoille samalla tavalla volyymia kuten täyteainehoidot tuovat. Sculptra voi olla erinomainen ensimmäinen vaihtoehto parantamaan veltostuneen ja ohuen ihon napakoittamista ja siten luoda pohjaa myöhemmille volyymia ja ryhtiä antaville täyteainehoidoille.

Suosittelemme Sculptra hoitoa 2-3krt sarjahoitona. Hoidot voidaan tehdä noin 6vk välein toisistaan ja tulokset ovat näkyvissä noin 6kk kuluttua viimeisimmästä hoidosta. Tulokset kestävät pitkään ja ylläpitäviä hoitoja suosittelemme noin 1-2v välein. Hoito on nopea eikä pitkää toipumisaikaa tarvita. Alueella voi esiintyä mustelmia ja pientä turvotusta hoidon jälkeen muutamien päivien ajan.

Sculptra hoidot klinikallamme suorittaa hoitoon koulutetut sairaanhoitajamme. Tule kysymään lisää maksuttomalla konsultaatio käynnillä.

Kahden hoitokerran sarjan jälkeen tuloskuvaa on otettu 6kk viimeisimmästä hoidosta.