fbpx

Sokerointi karvanpoisto

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saamme ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Hoidon tuloksena on terve, karvaton ja silkinpehmeä iho!

Käytämme Alexandria Professionals -sokerointituotteita yli 10v kokemuksella. Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritseviä ihokarvoja ihotyypistä tai iästä huolimatta. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja myös intiimialueilta. Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita.

Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan tehokkaasti vähennettyä ja heikennettyä karvan kasvua. Suosittelemme säännöllistä sokerointi väliä riippuen kasvusta, noin 3-6vk. Palveluistamme löytyy säännöillisesti (max 4vk.) brasilialaisessa sokernoinnissa käyville oma palvelu ”brasilialainen huolto”, jonka voit varata silloin, kun karvan kasvu on selkeästi jo hidastunut tai harventunut.

Häiritsevät ihokarvat ovat luonnollinen asia, eikä karvanpoistoja tarvitse jännittää. Meillä tehdään sokerointia jo yli vuosikymmenen kokemuksella, luotettavasti. Intiimialueen sokerointeja teemme vain naisille.

Ennen sokerointia on hyvä huomioida seuraavat asiat: Jos olet ajellut karvoja ennen sokerointia, kasvata karvoja noin 1-3vk.  Parhaimman tuloksen saavuttamisen kannalta karvan tulisi olla noin 2mm-1cm pituinen. Brasilialaiseen sokerointiin tultaessa suosittelemme leikkaamaan karvat saksilla, mikäli karva on yli 3cm. Älä käytä iho-öljyjä tai kosteusvoidetta sokerointipäivänä. Brasilialaiseen tai bikinisokerointiin voit tulla myös kuukautisten aikana, kun käytät tamponia. Ennen intiimialueen hoitoon tulemista annamme sinulle peseytymiseen puhdistusliinoja.

Sokeroinnin jälkeen: Vältä saunaa ja hikoilua 12h. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12h. Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12h. Muista suojata ihoa auringolta seuraavana päivänä. Muista kostetuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät sisään kasvaneet karvat. Mikäli oikeasta hoidosta huolimatta iholle kuitenkin tulee sisään kasvaneita karvoja, on meillä myynnissä PDF hoitogeeliä kotihoitoa varten.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 30-60min

Kipu hoidon aikana: Ei yhtään – Lievä kipu

Tuloksen kesto: Hoitoväli noin 3-6vk

Tulos näkyvissä: Heti

KUVAT