fbpx

Suupielten täyteainehoito

Suupielten täyteainehoito auttaa häivyttämään alaspäin viettävää juonnetta ja uraa, mitkä tekevät kasvoille herkästi väsyneen ja surullisen ilmeen.

Täyteainehoidolla voidaan häivyttää juonteita suunympäriltä sekä kohottaa ja korostaa kasvonpiirteitä. Käytössämme ovat laadukkaat ja edistykselliset täyteaineet, jotka sisältävät luonnollista hyaluronihappoa.

Suupielten alueelle alkaa syntymään herkästi uraa kasvojen ihon alkaessa veltostumaan. Iho alkaa viettämään alaspäin ja juonteita pääsee syntymään nenän -ja suupielien alueelle. Muodostuneet urat tekevät kasvoille herkästi väsynyttä, vanhentunutta ja surullista ilmettä. Toisilla meistä pienoisia uria esiintyy näillä alueilla geneettisistä syistä jo nuorempanakin.

Vaivaa on tehokasta ja nopeaa hoitaa täyteaineilla, joita voidaan viedä suoraan ongelma-alueelle eli nostamaan paikallisesti uraa taikka kohottamaan kasvonpiirteitä kokonaisuudessaan, jonka seurauksena myös tämän tyyppiset urat hälvenevät. Tarvittava ja sinulle parhaimman tuloksen tuottava hoito arvioidaan aina maksuttomalla konsultaatio käynnillä. Konsultaation pitää täyteainehoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja. Teemme kaikki täyteainehoidot asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja kasvonpiirteisiin sopiviksi. Meille tärkeää on luonnollinen harmoninen lopputulos.

Täyteainehoidot häivyttävät juonnetta välittömästi tehden ilmeestä nuorekkaamman ja pirteämmän. Tulos on siis näkyvissä heti hoidon jälkeen ja kesto on noin 6-12kk.

Tietoa hoidosta:

Kesto: 60 min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Ei kipua / lievä kipu

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 6.12 kk

Kuvat: