fbpx

Syksyn inspiroivat koulutukset!

Tänä syksynä olemme onnekkaina päässeet osallistumaan lukuisiin koulutuksiin ja konferensseihin sekä Suomessa että ulkomailla. Meille on tärkeää osallistua alan koulutuksiin ja tapahtumiin ylläpitääksemme ja kehittääksemme ammattitaitoamme sekä kuullaksemme alan uusista trendeistä. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta mahdollista osaamista. Tässä blogitekstissä avaamme tarkemmin, mitä koulutukset ovat pitäneet sisällään.

MD Codes Tour 2019 / Malmö

27.-29.09.2019 MD Codes -Tour / Malmö, Ruotsi

Osallistuimme upealle kolmen päivän koulutusmatkalle Ruotsissa. MD Codes Tour on Allergan Medical Instituutin 6 -vuotinen koulutusohjelma, jossa olemme mukana! MD Codes -koulutusohjelma on rakennettu kokonaisuus kasvon piirteiden korostukseen ja kohottamiseen turvallisesti ja tehokkaasti jokaisen asiakkaan yksilöllisiä piirteitä mukaillen. Lopputuloksissa tähdätään aina luonnollisuuteen sekä epäsymmetrisyyden korjaamiseen.

Osaamista syvennetään joka vuosi entisestään ja tänä vuonna terveydenhoitajamme Ida osallistui 2 & 3 -vuoden koulutustasolle ja sairaanhoitajamme Jenny tämän hetken korkeimmalle 4 -vuoden koulutustasolle. Neljännen vuoden teemana oli kasvojen lihastoiminnan huomioiminen ja tasapainoittaminen täyteainehoidoissa, jolloin anatomian tuntemusta syvennettiin tässä koulutuksessa entisestään. 

Kouluttajana toimi plastiikkakirurgi Mauricio De Maio, joka on kehittänyt MD koodit sekä erikoistunut täyteaine – ja botuliinihoitoihin. Dr. De Maio tekee vuosittain tuhansia injektiohoitoja ja hän on järjestänyt koulutuksia yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaiselle 40 eri maassa. 

Koulutuspäivillä pääsimme seuraamaan useita demohoitoja täyteaineista, joissa tehtiin koko kasvojen täyteainehoitoja sekä leuan ja leukalinjan muotoilua, mikä on tällä hetkellä hyvin suosittua. Juvederm lanseerasi keväällä uuden Volux -täyteaineen, joka on suunniteltu leuan ja leukalinjan muotoiluun. Löydättäältäplastiikkakirurgi Maurizion De Maion haastattelun. Videolla hän kertoo lisää uudesta täyteaineesta, joka mullistaa hoitotulokset leuan alueen muotoilussa! 

MD Codes Tour on Allergan Medical Institututin suurimpia koulutuksia, ja onkin mahtavaa saada olla mukana näin hienossa koulutuksessa sekä saada uusimmat opit ja kuulla suosituimmat trendit suoraan Mauricio De Maiolta.

Sairaanhoitaja Jenny
Terveydenhoitaja Ida

04.10.2019 Skin Forum Finland / Helsinki, Suomi

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetty Skin Forum Finland -tapahtuma oli tarkoitettu vain esteettisen alan kosmetologeille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Päivän aikana kuulimme useita luentoja eri asiantuntijoilta sekä näimme ihania kollegoitamme ympäri Suomea. Muiden alan ammattilaisten kanssa on mukava keskustella, mikä heidän mielestään on tällä hetkellä suosittua ja miten nämä poikkeavat eri kaupungeissa. Suomessa esteettinen ala on vielä sen verran lapsen kengissä, että mielestämme tällainen tapahtuma oli oikein tervetullut lisä! Kiitos vielä järjestäjille. 

Ihotautien erikoislääkäri Marika Schröderin luennolla pääsimme kuulemaan ihosyövistä ja niiden erottamisesta normaaleista ihomuutoksista. Haitallisten ihomuutosten tunnistaminen on tärkeää myös meillä esteettisilä hoitajilla, jotta osaamme tarvittaessa ohjata asiakkaan ihotautilääkärin vastaanotolle.

Päivän toisesta mielenkiintoisesta luennosta vastasi ihotautilääkäri Dr Michael Zangani. Zangani on erikoistunut etenkin akneihon hoitoon. Luennolla kävimme läpi aknen ja ruusufinnin hoitoa sekä keskustelimme kotihoitotuotteiden käytön hyödyistä esteettisten hoitojen rinnalle.

Arvostettu ruotsalainen Allergan Medical Instituutin kouluttaja dr. Richard Vikor piti tapahtumassa demohoidon koko kasvojen alueen täyteainehoidosta MD Codes mallia hyödyntäen. Tämän hetken houkuttavin trendi täyteainehoidoissa tuntuu dr. Vikorin mukaan olevan leuan ja leukalinjan muotoilut täyteaineilla, ja tästä olemme samaa mieltä. Lue Dr. Vikorin kommentit uusimmista täyteainetrendeistä tästä.  

Kaikinpuolin tapahtuma oli upea ja piristävä, saimme jälleen paljon inspiraatiota Mabelin toimintaan!

Ihanat kollegamme Minna ja Anne
Esimerkiksi Aquagold hoidolla saadaan huomattavaa apua yleisiin ja kurjiin rosacean eli ruusufinnin oireisiin.

08.10.2019  Q-Switched Tatuoinnin poisto -laser / Linköping, Ruotsi

Kävimme Ruotsin Linköpingissä täydennyskouluttautumassa tatuoinnin poiston laserhoitoihin. Koulutusmatka oli antoisa, vaikka meillä onkin useiden vuosien kokemus laser tatuoinnin poistoista. Lisäkouluttatuminen ja uusien oppien saaminen on aina arvokasta. Kouluttajana toimi Q Switched 10- laserin teknikko ja kouluttaja Andreas Tanzi. 

Koulutuksessa keskityimme laserteknologian ymmärtämiseen sekä erityisesti turvallisten laserhoitojen suorittamiseen.

Q- Switched 10 -laser edustaa uusinta laserteknologiaa
Hoitajamme Ida ja Jenny sekä kouluttaja Andreas Tanzi

19.10.2019 Master Injector Meeting / Tukholma, Ruotsi

Terveydenhoitajamme Ida osallistui Allerganin Master Injector Meeting- koulutuspäivään. Kouluttajana toimi Dr. Tapan Patel. Päivän luennot olivat todella inspiroivia ja niiden sisällöt painottuivat asiakkaan kanssa käytäviin konsultaatiokäynteihin. Konsultaatiossa asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma ja perehdytään tarkemmin asiakkaan yksilöllisiin ominaisuuksiin. Konsultaatiossa on tärkeää keskustella asiakkaan kanssa hoitomenetelmistä, tuloksista, hänen odotuksista sekä huomioida asiakas kokonaisuutena. 

Päivän aikana pääsimme jälleen kerran seuraamaan demohoitoa täyteaineista, jossa tehtiin koko kasvojen täyteainehoito sekä leukalinjan muotoilu. 

Päivä päättyi Dr. Patelin luentoon, jossa hän kertoi oman uransa tarinan esteettiseltä alalta. Patelilla on yksi suosituimmista esteettisistä klinikoista Lontoossa ja hän on ollut paljon esillä mediassa esteettisen alan asiantuntijana.

Upea ennen / jälkeen tulos täyteainehoidolla
Upea ennen / jälkeen tulos täyteainehoidolla
Ida kouluttautumassa Tukholmassa
Tämän syksyn hitti: Jade Roller!

Syksy on tosiaan vierähtänyt useiden koulutusten merkeissä ja muutamia on vielä tälle vuodelle jäljellä. Kaikkiin osallistuminen on ollut arvokasta ja pidämme jatkuvaa kouluttautumista erittäin tärkeänä ammattitaidon kehittymiselle. Näillä eväillä jatkamme Mabelissa ja tarjoamme asiakkaillemme uusimpia oppejamme ja trendejä. Tervetuloa maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon kuulemaan lisää eri hoitovaihtoehdoistamme. Kartoitamme asiakkaan tilanteen aina yksilöllisesti ennen hoitojen aloittamista.  Konsultaatiossa valitsemme asiakkaan kanssa yhdessä juuri hänelle sopivimman hoitokokonaisuuden. 

Lämpimästi tervetuloa Mabeliin ja ihanaa syksyä lukijoillemme!

Terveisin Jenny ja Ida

Muut blogitekstit: