fbpx

Tatuoinnin poisto

Tatuoinnin poisto tehdään monipuolisella ja turvallisella Q-Switched 10 -laserilla, joka edustaa uusinta laserteknologiaa. Meillä hoidot suorittaa aina koulutettu sairaanhoitaja. Tatuointi voidaan poistaa kokonaan, sitä voidaan haalistaa tai siitä voidaan poistaa vain tietty osa.

Tatuoinnin täydellinen poistaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja useita käyntejä. Ennen hoitoprosessin aloittamista ei vielä voida sanoa täysin tarkkaa hoitokertojen määrää tai antaa takuuta, että tatuointi voidaan poistaa kokonaan. Tatuoinnin poistamiseen ja värin haalistumisen nopeuteen vaikuttavat mm. tatuoinnissa käytetyt väriaineet, miten syvällä väri on ihossa, milloin tatuointi on otettu, tatuoinnin laatu, koko ja sijainti sekä asiakkaan oma aineenvaihdunta. On hyvä varautua siihen, että hoitokertoja voi kertyä noin 6-12. 

Erilaisiin tatuointiväreihin sopivat vain tietyt laserin aallonpituudet. Q-Switched 10 -laserilla voimme poistaa kaikkia tatuointivärejä valkoista lukuunottamatta. Vihreät ja siniset värit ovat haastavimpia poistaa, jolloin hoitokertojen määrä voi olla suurempi. 

Hoitoprosessi aloitetaan aina konsultaatiokäynnillä klinikallamme, jossa asiakkaan tilanne arvioidaan yksilöllisesti. Konsultaation hinta on 50€, joka hyvitetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä. Voit hyvin tulla myös konsultaatioon, mikäli tatuoinnin poistaminen olisi vielä harkinnassa. 

Blogaajat Sara Vanninen ja Mikaela Koskela kertovat blogeissaan kokemuksia meillä tehdyistä tatuoinnin poistoista, käy lukemassa heidän kokemukset.

Me Naiset haastatteli meitä myös ”7 kysymystä, jotka olet halunnut kysyä tatuoinnin poistosta” sekä ”Tällaisista tatuoinneista Suomalaiset haluavat juuri nyt eroon?”.

Blogistamme pääset myös lukemaan lisää tatuoinnin poiston projektista ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon ennen projektiin lähtemistä ja sen aikana.

LASER PILKKOO TATUOINNIN VÄRIÄ

Lasersäde saa aikaan värin pilkkoutumisen pienemmiksi partikkeleiksi, jotka kulkeutuvat aineenvaihdunnan avulla pois tatuoinnista. Värin poistumiseen ja laserin tehokkuuteen saattaa vaikuttaa, mikäli alue on arpeutunut esimerkiksi tatuoinnin tekovaiheessa. Tatuoinnin väri poistuu käsittelyn jälkeen alueelta noin 12vk ajan, tästä syystä seuraava hoitokerta tehdään vasta n.12 vk kuluttua edellisestä.

TATUOINNIN HAALISTAMINEN

Tatuointeja voidaan haalistaa esimerkiksi peitekuvaa tai tatuoinnin korjausta varten. Voimme poistaa myös vain tietyn osan tatuoinnista tarkkarajaisesti. Prosessi on muutoin sama kuin tatuoinnin poistossa, mutta yleensä hoitokertoja tarvitaan vähemmän. Mikäli ajatuksena on ottaa peitekuva haalistetun värin päälle on hyvä huomioida, että suosittelemme pitämään n. 8-12vk tauon viimeisimmän laserkäsittelyn jälkeen ennen uuden tatuoinnin ottamista samalle alueelle.

KESTOPIGMENTOINTIEN POISTO

Menetelmällä voidaan poistaa tai haalistaa kestopigmentointeja sekä microblading kulmia. Värin poistamisen jälkeen alueelle voi tehdä turvallisesti myös uuden kestopigmentoinnin. Laserkäsittelyn jälkeen on hyvä pitää n. 8-12vk tauko ennen uuden pigmentoinnin ottamista, suosittelemme myös tarkistamaan sopivan ajankohdan pigmentoijaltasi, milloin väriä on poistunut tarpeeksi. Lue lisää kestopigmentointien poistosta täältä.

TOIMENPITEEN KULKU

Iholle levitetään puudutevoidetta, jonka annetaan vaikuttaa n. 15min ennen hoidon aloittamista. Hoidon aikana käytämme myös kylmäpuhallinta vähentämään kuumotuksen tunnetta iholla. Tatuoinnin koosta ja väreistä riippuen yksi laserkäsittely kestää n. 5-30 min. Käsittelyt voidaan uusia n. 3kk välein.

LASERHOIDOSTA TOIPUMINEN

Hoidon jälkeen iholla esiintyy punoitusta ja turvotusta. Iholle saattaa ilmestyä myöhemmin myös vesirakkuloita. Oireet helpottavat ensimmäisen viikon aikana. Käsiteltyä aluetta on hyvä rasvata perusvoiteella kotona 2krt/vrk ensimmäisen viikon ajan. Myös saunomista ja kuumaa vettä on hyvä välttää niin kauan, kunnes alue on kokonaan parantunut. Ihoaluetta tulee suojata auringolta n.3vk ajan laserkäsittelystä.  Tatuoinnin poistolla voi olla myös sivuvaikutuksia, joita ovat esimerkiksi ihon pigmentaatiomuutokset eli ihon tummentuminen tai vaalentuminen. Pigmentaatiomuutokset korjaantuvat tavallisesti itsestään noin 6-12kk kuluttua hoidosta. Muutoksia ennaltaehkäistään konsultaation avulla, jossa tutkitaan asiakkaan ihon sävy sekä tatuoinnissa käytetyt värit. Mikäli sinulla on laserhoitoon vaikuttavia sairauksia, allergioita tai esimerkiksi keloiditaipumus, kerrothan niistä meille konsultaation yhteydessä. Raskaana oleville ja imettäville emme tee hoitoja.

KONSULTAATIOKÄYNTI

Konsultaatiossa käymme läpi tilanteesi ja odotuksesi yksilöllisesti. Kerromme lisää prosessista ja mitä se vaatii asiakkaalta. Käymme läpi tarkemmat jälkihoito-ohjeet ja annamme myös hinta-arvion hoidoille. Konsultaation teemme vain klinikalla sairaanhoitajan vastaanotolla. Tatuoinnin poiston konsultaation hinta on 50€, jonka hyvitämme ensimmäisen hoitokerran yhteydessä. Microblading ja kestopigmentointi kulmien konsultaatiosta veloitamme myös 50€ ja käyntiin kuuluu testihoito kulmiin pienelle alueelle, tässä yhteydessä emme hyvitä testihoidon hintaa asiakkaalle.

Annamme mielellämme lisätietoja. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai kotisivujemme kautta.

LUE LISÄÄ

Bloggaajat Sara Vanninen ja Mikaela Koskela kertovat blogeissaan kokemuksia Mabelissa tehdyistä tatuoinnin poistoista, käy lukemassa fiilikset!

Me Naiset haastatteli meitä myös ”7 kysymystä, jotka olet halunnut kysyä tatuoinnin poistosta” sekä ”Tällaisista tatuoinneista Suomalaiset haluavat juuri nyt eroon?”. 

Blogistamme pääset myös lukemaan lisää tatuoinnin poiston projektista ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon ennen projektiin lähtemistä ja sen aikana. 

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 30-60  min

Toipumisaika: 2-7 pv

Kipuasteikko: lievä-kohtalainen kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide ja kylmähoito

Tekniikka: Q-Switched Q10-laser

Q-Switched tatuoinnin poisto laser

Miksi tatuoinnin poisto Q-Swhiched laserilla?

– Edistyksellinen ja kehittynyt laserteknologia

– Lyhyt laserimpulssin pituus ja korkeat pulssihuiput poistavat väriä tehokkaasti vähäisellä ihoärsytyksellä.

– Twin Pulse -tekniikka: voidaan poistaa myös vaikeimmat tatuoinnit ilman arpia

– Turvallinen, tehokas ja nopea

– Useat eri aallonpituudet mahdollistavat kaikkien värien poistot

– Hoidot suorittaa koulutetut sairaanhoitajat

KUVAT