fbpx

Tatuoinnin poistot

Tatuoinnin poistot suoritamme tehokkaalla ja edistyksellisellä laser menetelmällä. Poistamme laserilla tatuointeja, kestopigmentointi ja microblading kulmia sekä pigmenttiläiskiä.

Tatuoinnin poistot tehdään monipuolisella ja turvallisella Q Switched 10 -laserilla, joka edustaa edistyksellistä ja kehittynyttä laserteknologiaa. Laitteen tarjoamat useat eri aallonpituudet mahdollistavat kaikkien värien poistot valkoista lukuunottamatta.

Tatuointeja voidaan poistaa kokonaan, haalistaa esim. peitekuvaa varten tai alueelta voidaan poistaa väristä jokin tietty osa. Täydelliseen poistoon on hyvä varata mukaan kärsivällisyyttä ja aikaa sillä hoitokertoja tarvitaan tavallisesti jopa 6-12. Kestopigmentointien värit poistuvat hieman herkemmin, jolloin tarvittavien hoitokertojen määrä on vähäisempi.

Laserilla saamme poistettua tatuointeja tehokkaasti, nopeasti ja hellävaraisesti. Hoidot meillä suorittavat koulutetut ja kokeneet sairaanhoitajamme, jotka ovat käyneet erillisen koulutuksen lasertatuoinnin poistoihin. Hoidot aloitamme ensiksi maksuttomalla konsultaatiokäynnillä, jossa arvioimme tatuoinnin tilanteen sekä kerromme tarkemmin menetelmästä ja käymme läpi jälkihoito-ohjeet. Tarkemman hinnan hoidolle saat myös konsultaatio käynnillä.

Blogaajat Sara Vanninen ja Mikaela Koskela kertovat blogeissaan kokemuksia meillä tehdyistä tatuoinnin poistoista, käy lukemassa heidän kokemukset.

Me Naiset haastatteli meitä myös ”7 kysymystä, jotka olet halunnut kysyä tatuoinnin poistosta” sekä ”Tällaisista tatuoinneista Suomalaiset haluavat juuri nyt eroon?”.

Blogistamme pääset myös lukemaan lisää tatuoinnin poiston projektista ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon ennen projektiin lähtemistä ja sen aikana.

Lue hoidoistamme lisää alta.

Tatuoinnin poisto

Suoritamme tatuoinnin ja microblading kulmien poistot tehokkaalla laserilla. Tatuointia voidaan myös haalistaa tai poistaa vain osa tatuoinnista.

Lue lisää »