fbpx

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot tuovat kasvoille hetkessä pirteyttä ja nuorekkuutta! Erilaisilla täyteaineilla voidaan kohottaa ja korostaa kasvonpiirteitä sekä tuoda nuorekasta täyteläisyyttä ja harmoniaa kasvoille. Tämän lisäksi täyteaineita käytetään ihon elvyttämiseen ja kosteuttamiseen, tummien silmänalusten hälventämiseen, huulien ja kyynelurien täyttämiseen sekä korjaamaan kasvojen alueella esiintyvää epäsymmetriaa.

Käytämme laadukkaita sekä edistyksellisiä Juvedermin, Teosyalin ja Restylanen täyteaineita, jotka ovat kehitetty erityisesti kasvojen esteettisiin hoitoihin. Tuotteet levittyvät ihoon tasaisesti ja saavat sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta.

Hoitojen tulokset ovat pitkäkestoisia ja heti nähtävissä. Lopputuloksena kasvoille saadaan raikas, pirteämpi ja nuorekkaampi ilme.

Konsultaatiossa käymme läpi toiveesi ja tavoitteesi hoidon osalta, kerromme tarkemmin hoidosta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Täyteainehoidot klinikallamme tekevät esteettisiin hoitoihin erikoistuneet ja täyteainehoitoihin koulutetut sairaanhoitajat. Omaamme pitkän kokemuksen täyteainehoidoista ja kouluttaudumme jatkuvasti. Luomme aina luonnollisia ja kauniita lopputuloksia, jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti arvioiden.

Lue hoidoistamme lisää alta.

Huulten täyttö

Huulien täyteainehoidot tuovat kasvoille täyteläisyyttä ja harmoniaa. Teemme kauniita ja luonnollisia huulten täyttöjä laadukkailla valmisteilla.

Lue lisää »