fbpx

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot tuovat kasvoille hetkessä pirteyttä ja nuorekkuutta! Erilaisilla täyteaineilla voidaan kohottaa ja korostaa kasvonpiirteitä sekä tuoda nuorekasta täyteläisyyttä ja harmoniaa kasvoille. Tämän lisäksi täyteaineita käytetään ihonlaadun parantamiseen ja kosteuttamiseen, tummien silmänalusten hoitoon, huulien muotoiluun ja kyynelurien täyttämiseen sekä korjaamaan kasvojen alueella esiintyvää epäsymmetriaa.

Käytämme laadukkaita edistyksellisiä Juvedermin ja Restylanen täyteaineita. Tuotteet levittyvät ihoon tasaisesti ja saavat sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta. Täyteaineet sulautuvat kauniisti ihonalaiseen kudokseen, jolloin vaikutelma on luonnollinen myös hymyillessä ja nauraessa.

Kauniita kasvoja kuvaillaan usein symmetrisiksi, tasapainoisiksi ja sopusuhtaisiksi. Vaikka haluaisit parannella vain yhtä kasvojesi aluetta, hoitaja voi ehdottaa myös muita alueita auttaakseen sinua saavuttamaan haluamasi tuloksen. Teemme sinulle aina yksilöllisen hoitosuunnitelman maksuttoman konsultaation yhteydessä.

Monipuoliset täyteaineet antavat mahdollisuuden hoitaa niin ikääntynyttä kuin nuorenpaakin ihoa. Ikääntyneempi iho tavallisesti kaipaa enemmän tukea, ryhtiä sekä täyteläisyyttä, kun nuoremmalle iholle halutaan enemmän korostusta ja selkeämpiä kasvonpiirteitä.

Hoitojen tulokset ovat pitkäkestoisia ja heti nähtävissä. Lopputuloksena kasvoille saadaan raikas, pirteämpi ja nuorekkaampi ilme. Hoidon jälkeen voi esiintyä lievää turvotusta ja punoitusta muutaman päivän ajan ja myös mustelmat ovat mahdollisia. Annamme klinikalta tarkemmat jälkihoito-ohjeet asiakkaalle mukaan.

Täyteainehoidot klinikallamme tekevät esteettisiin hoitoihin erikoistuneet ja täyteainehoitoihin koulutetut sairaanhoitajat sekä lääkäri. Omaamme pitkän kokemuksen täyteainehoidoista ja kouluttaudumme jatkuvasti. Luomme aina luonnollisia ja kauniita lopputuloksia, jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti arvioiden.

Lue hoidoistamme lisää alta.

Huulten täyttö

Huulien täyteainehoidot tuovat kasvoille täyteläisyyttä ja harmoniaa. Teemme kauniita ja luonnollisia huulten täyttöjä laadukkailla valmisteilla.

Lue lisää »

Ihon syväkosteutus

Juvederm Volite hyaluronihappovalmiste tuo iholle pitkäkestoista kosteutusta ja parantaa samalla ihonlaatua. Erinomainen ohuelle ja kuivalle iholle.

Lue lisää »