fbpx

Täyteainehoidot

” Do you want to look: less tired, less saggy, less sad, less angry, look more younger, more attractive and more slimmer?”
-MD Codes TM, Dr. De Maio. T.

Täyteaineilla voidaan kohottaa ja korostaa kasvonpiirteitä ja tuoda nuorekasta täyteläisyyttä sekä harmoniaa kasvoille. Täyteaineita käytetään lisäksi ihon elvyttämiseen ja kosteuttamiseen, tummien silmänalusten hälventämiseen, huulien ja kyynelurien täyttämiseen sekä korjaamaan kasvojen alueella esiintyvää epäsymmetriaa.

Käytämme laadukkaita sekä edistyksellisiä Juvedermin ja Teosyalin täyteaineita, jotka ovat kehitetty erityisesti kasvojen esteettisiin hoitoihin. Tuotteet levittyvät ihoon tasaisesti ja saavat sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta.

Hoitojen tulokset ovat pitkäkestoisia ja heti nähtävissä. Lopputuloksena kasvoille saadaan raikas, pirteämpi ja nuorekkaampi ilme.

Konsultaatiossa käymme läpi toiveesi ja tavoitteesi hoidon osalta, kerromme tarkemmin hoidosta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Valikoimassamme nyt myös uutuus Juvederm VOLUX -täyteaine, joka on kehitelty erityisesti leuan ja leukalinjan muotoiluun!

Lue hoidoistamme lisää alta.

Huulten täyttö

Huulien täyteainehoidot tuovat kasvoille täyteläisyyttä ja harmoniaa. Teemme kauniita ja luonnollisia huulten täyttöjä laadukkailla valmisteilla.

Lue lisää »