fbpx

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot tuovat kasvoille hetkessä pirteyttä ja nuorekkuutta! Erilaisilla täyteaineilla voidaan kohottaa ja korostaa kasvonpiirteitä sekä tuoda nuorekasta täyteläisyyttä ja harmoniaa kasvoille. Tämän lisäksi täyteaineita käytetään ihonlaadun parantamiseen ja kosteuttamiseen, tummien silmänalusten hoitoon, huulien muotoiluun ja kyynelurien täyttämiseen sekä korjaamaan kasvojen alueella esiintyvää epäsymmetriaa.

Käytämme laadukkaita edistyksellisiä Juvedermin ja Restylanen täyteaineita. Tuotteet levittyvät ihoon tasaisesti ja saavat sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta. Täyteaineet sulautuvat kauniisti ihonalaiseen kudokseen, jolloin vaikutelma on luonnollinen myös hymyillessä ja nauraessa.

Kauniita kasvoja kuvaillaan usein symmetrisiksi, tasapainoisiksi ja sopusuhtaisiksi. Vaikka haluaisit parannella vain yhtä kasvojesi aluetta, hoitaja voi ehdottaa myös muita alueita auttaakseen sinua saavuttamaan haluamasi tuloksen. Teemme sinulle aina yksilöllisen hoitosuunnitelman maksuttoman konsultaation yhteydessä.

Monipuoliset täyteaineet antavat mahdollisuuden hoitaa niin ikääntynyttä kuin nuorenpaakin ihoa. Ikääntyneempi iho tavallisesti kaipaa enemmän tukea, ryhtiä sekä täyteläisyyttä, kun nuoremmalle iholle halutaan enemmän korostusta ja selkeämpiä kasvonpiirteitä.

Hoitojen tulokset ovat pitkäkestoisia ja heti nähtävissä. Lopputuloksena kasvoille saadaan raikas, pirteämpi ja nuorekkaampi ilme. Hoidon jälkeen voi esiintyä lievää turvotusta ja punoitusta muutaman päivän ajan ja myös mustelmat ovat mahdollisia. Annamme klinikalta tarkemmat jälkihoito-ohjeet asiakkaalle mukaan.

Täyteainehoidot klinikallamme tekevät esteettisiin hoitoihin erikoistuneet ja täyteainehoitoihin koulutetut sairaanhoitajat. Omaamme pitkän kokemuksen täyteainehoidoista ja kouluttaudumme jatkuvasti. Luomme aina luonnollisia ja kauniita lopputuloksia, jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti arvioiden.

Lue hoidoistamme lisää alta.

12 Faktaa täyteaineista

Täyteaineet, uskaltaako niitä kehoon laittaa ja mitä niillä oikein voi tehdä? Täyteaineilla on vielä jonkin verran negatiivisen sävytteinen maine, jolloin tulosten mielletään herkästi olevan aina yliampuvia.

Lue lisää »

12 Weeks To Wow

Medik8 12 Weeks to Wow on intensiivinen ihon Personal Training ohjelma. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen sarjahoidot tuovat tuloksia 12 viikossa.

Lue lisää »

Allergan Spring Meeting 2019

Osallistuimme viikonloppuna Tukholmassa järjestettyyn vuotuiseen Allerganin Spring Meeting 2019- tapahtumaan.  Koulutuksessa pääsimme syventämään osaamistamme täyteainehoidoista sekä esteettisestä alasta.  Allerganin kouluttajina toimivat Dr. Iman Nurlin Ruotsista

Lue lisää »

AQUAGOLD Fine touch

Ainutlaatuisessa mikrokanavalaitteessa yhdistyvät laadukkaat täyteaineet, mikrobotox ja vitamiinit tuomaan iholle ylellisen ja nuorekkaan tunteen.

Lue lisää »

Botuliinihoidon monipuoliset hyödyt

Botuliinihoito on tehokkain hoitomenetelmä ilmeryppyjen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Oikein tehtynä botuliinihoito antaa luonnollisen ja pirteämmän ilmeen kasvoille. Vääristyneet mielikuvat Botuliinivalmisteista tunnetuin aine on Botox, joka

Lue lisää »

Bridal Shower

Ulkomaiset häätrendit rantautuvat yhä isommin myös Suomeen. Nykyisin hääjuhlien ja polttareiden lisäksi juhlitaan myös Bridal Showereita sekä kaasojen kiitosjuhlia. Meillä Mabelissa voitte järjestää ikimuistoiset ja

Lue lisää »