fbpx

Tuotevalikoimamme kasvoi Skinbetter Sciencen ihonhoito tuotteilla!

Mahtavia uutisia kotihoitotuotteiden saralta! Saimme kesäkuun alussa uuden tuoteperheen kotihoitotuotteiden valikoimaan. Palkittu ja innovatiivinen Skinbetter Science tuotesarja tarjoaa laajan valikoiman medikaalisia ihonhoitotuotteita kotiin.

Laadukkaat ja palkitut tuotteet edistävät ja parantavat tehokkaasti ihon hyvinvointia. Tuotesarjassa yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet sekä uusin teknologia, jolla on pystytty yhdistelemään tehokkaita ainesosia.

Ihon kokonaisvaltainen hoito lähtee kotoa hyvillä tuotteilla. Klinikalla tehtävien ihonhoitojen ohella näihin on tärkeää myös panostaa ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi. Tämän vuoksi meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme vain laadukkaita ihonhoitotuotteita. Olemme perehtyneet tarkkaan Skinbetter Sciencen valikoimaan ja erittäin iloisia saadessamme tarjota heidän tuotteita asiakkaillemme.

Autamme mielellämme löytämään jokaiselle asiakkaalle parhaiten soveltuvimmat kotihoitotuotteet sekä opastamaan ihon kotihoidossa. Tarjoamme maksuttoman ajan kotihoitotuotteiden neuvontaan, jossa kartoitamme tilanteen yksilöllisesti. Ajan pääset varaamaan nettiajanvarauksestamme.

Valikoimastamme löytyy jatkossa laadukkaat Skinbetter Sciencen sekä Medik8 ihonhoitotuotteet. Kirjoitimme tähän lisätietoa uusista myyntiin tulleista tuotteista.

Sunbetter aurinkosuojat

Ihanan kesäauringon lisääntyessä tulee entistäkin tärkeämmäksi laadukkaan aurinkosuojan käyttö. Kesän ehdoton suosikkituote on sävyttävä mineraalimeikki, joka antaa iholle kauniin hehkun ja SPF 50+ suojan. Tuote levittyy kauniisti ja voit lisätä sitä pitkin päivää näyttäen koko päivän ehostetulta! Mineraalipohjainen aurinkosuoja puikkomuodossa sisältää myös laajan suojan: SPF50+, suojaa sinivalolta ja auringon infrapunasäteilyltä. Tuotteen koostumus on iholla läpinäkyvä ja ihotuntuma silkinpehmeä. Nuorekkaan ihon säilyttämiseksi on aurinkosuojan käyttäminen ehdottoman tärkeää, jotta ihoa saadaan suojattua auringon haitallisilta vaikutuksilta ja ennalta ehkäistyä ihoa ikääntymisen merkeiltä.

Alto Defense Serum & Even Tone Correcting Serum

Palkittu Alto Defence Serum sisältää 19 tehokasta ihoa suojaavaa antioksidanttia. Tällä tuotteella voit sanoa hyvästit ihosoluja vaurioittaville vapaille radikaaleille, sillä seerumi suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä sekä parantaa ihon elinvoimaa ja hehkua. Tuote myös rauhoittaa tehokkaasti ihoa.

Even Tone Correcting seerumi on upea tuote, joka tasoittaa ihonsävyä ja vähentää merkittävästi ihon hyperpigmentaatioita ilman hydrokinolia tai retinolia. Mullistavan skinbetter b.r.y.t -yhdisteen sisältävä kasvoseerumi vaikuttaa ihoon hyvin monipuolisesti, sillä optimaaliset raaka-aineet myös kirkastavat, vähentävät juonteiden näkyvyyttä ja tasoittaa ihon tekstuuria. Lopputuloksena on kokonaisvaltaisesti elinvoimaisempi iho.

InterFuse Treatment Cream Eye & AlphaRet Overnight Cream

InterFuse silmänympärysvoide vähentää tummuutta ja kuivuutta herkällä silmänympärysalueella. Monipuolisen ja tehokkaan tuotteen C-vitamiini kirkastaa ja hoitaa ihoa, peptidit siloittavat juonteita, humekantit sitovat kosteuden ihoon ja kofeiini hillitsee turvotusta. Tämä tuote sopii sinulle, jos huolenaiheenasi ovat rypyt, kuivuus ja tummat silmänaluset.

AlphaRet antiage yövoide tarjoaa maksimaalista retinoidi-tehoa minimaalisella ihoärsytyksellä. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän AHA -happoja ja retinoideja. AlphaRet yhdistelmä on patentoitu retinoidi-teknologia, joka uudistaa ihoa näkyvästi. Tällä yövoiteella saa erinomaisen avun syviin juonteisiin, ryppyihin sekä ihon epätasaiselle tekstuurille ja sävylle. Näkyvät rypyt vähenevät merkittävästi jo neljässä viikossa. Lisäksi voide tuo kosteutta ja rauhoittaa ihoa.

Oxygen Infusion Wash & AlphaRet Exfoliating Peel Pad

Oxygen Infusion Wash on monipuolinen puhdistusaine kasvoille. Tuotteen sisältämät hitaasti vapautuvat AHA -hapot sekä happiyhdiste auttavat elvyttämään sekä kirkastamaan ihoa. Salisyylihappo poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta ja avaa tukkeutuneita ihohuokosia. Tätä tuotetta voi hyvin käyttää aamuin illoin ilman että iho tuntuisi kuivalle, jojoba estereiden ansiosta tuote myös kosteuttaa ihon pintaa.

AlphaRet Exfoliating Peel Padsit tuovat tehokkaan ja super helpon kuorintahoidon kotiin. Nämä tehokkaat kuorintalaput sisältävät maitohappoa, joka kuorivan vaikutuksen ohella kosteuttaa ihoa, glykolihappoa, joka poistaa epäpuhtauksia ja tehostaa solujen uusiutumista sekä salisyylihappoa, joka rauhoittaa tulehdusta ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Lisäksi patentoitu AplhaRet -yhdiste tehostaa ihon uudistumista ainutlaatuisella retinoidien tehokkuudella ja siedettävyydellä. Laput ovat yksittäispakattuja ja kulkeutuvat helposti vaikka matkalle mukaan. Anna ihosi hehkua!

Hydration Boosting Cream

Hydration Boosting voiteella lataat ihosi täyteen kosteutta ja saat vahvistettua ihosi suojakerrosta. Ilmava, kevyt ja silkinpehmeä voide sisältää runsaasti kosteuttavia sekä ihon terveyttä tukevia ainesosia kuten niasiiniamideja, keramideja ja lipidejä. Pitkävaikutteinen kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille.

Tarjoamme nyt upean tutustumistarjouksen Skinbetter Sciencen upeisiin tuotteisiin -10%. Tarjous on voimassa 31.07.2020 asti, muistathan mainita tarjouksen oston yhteydessä.

Muut blogitekstit: