fbpx

Uudista ihosi ja ilmeesi monipuolisesti tehoavalla Profhilo anti-age hoidolla

Uutuus hoitomme Profhilo on haalinut maailmalla suurta suosiota, eikä ihme, sillä sen monipuoliset vaikutukset saavat ihossa aikaan ihmeitä jo muutamalla hoitokerralla.

Vaivaako väsynyt yleisilme, ihon kuivuus, juonteet tai kaulan alueen ihon veltostunut olemus? Profhilo on nopea ja helppo tapa lisätä ihon kimmoisuutta ja kosteustta. Kansainvälisesti palkittu ja tutkittu tuote on täysin uudenlainen ja patentoituun teknologiaan perustuva ihonhoito, joka soveltuu hyvin eri-ikäisille.

Profhilon teho perustuu erityisen korkeaan hyaluronihapon pitoisuuteen. Tuote eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin sen rakenteensa ansiosta. Valmisteella on ainutlaatuinen kosteuttava ja kohottava vaikutus ja se kykenee leviämään hoidettavalla alueella laajasti mahdollistaen laaja-alaisen ihoa kosteuttavan, siloittavan, kiinteyttävän ja uudistavan vaikutuksen.

Hoidon monipuolinen vaikutus on saavutettavissa nopeasti hellavaraista injektiotekniikkaa käyttäen. Hoitokertoja suositellaan tehtävän kahdesti kuukauden välein toisistaan. Toipuminen hoidosta on nopeaa ja hoito on mahdollista toteuttaa vaikka lounastunnilla!

Lue lisää suosikkihoidosta täältä.