fbpx

Uutuus Juvederm VOLUX -täyteaine nyt Mabelissa!

Olemme saaneet valikoimaamme Juvedermin uusimman, keväällä 2019 lanseeratun Volux täyteaineen!

Maailmalla supersuosioon noussut Juvederm Volux täyteaine on kehitelty erityisesti leuan ja leukalinjan korostukseen sekä muotoiluun. Tuotteen valmistus aloitettiin reilu viisi vuotta sitten täyttämään asiakkaiden tarpeita entistä paremmin. Leuan ja leukalinjan hoito täyteaineilla on ollut viime vuosina voimakkaasti kasvava trendi ja viimein olemme saaneet täydellisen tuotteen vastaamaan asiakkaiden suureen kysyntään.

Voluxista tekee edistyksellisen sen samanaikainen voimakas kohesiivisuus sekä elastisuus. Täyteaine luo vahvaa tukea, mutta pysyy joustavana ja pehmeänä. Nämä ominaisuudet tekevät tuotteesta ainutlaatuisen, jolla saamme upeita tuloksia ja samalla hoidettava alue pysyy kuitenkin pehmeänä sekä luonnollisen tuntuisena ja näköisenä. 

Voimakas kohesiivisuus on etuna erityisesti leuan ja leukalinjan käsittelyssä, sillä täyteaineen tarvitsee näillä alueilla jaksaa tuoda ryhtiä ja tukea raskaisiin kuodoksiin. Esimerkiksi kevyemmillä valmisteilla tämä ei onnistu laisinkaan yhtä hyvin. Volux onkin erinomainen täyteaine, jos tavoitteena on hälventää myös kaksoisleukaa sekä hamsteripusseja. 

Olemme Mabelissa erikoistuneet koko kasvojen alueen täyteainehoitoihin ja olemmekin erittäin innoissamme tästä tuoteperheen lisäyksestä valikoimaamme!

Leukalinjan hoidossa noudatamme plastiikkakirurgi Mauricio De Maion kehittämää MD Codes menetelmää  huomattavien, mutta luonnollisten lopputulosten saavuttamiseksi turvallisesti. Voit katsoa tarkemmin Mauricion esittelyvideon uudesta Volux tuotteesta alla olevasta videosta.

Tule kysymään meiltä lisää leuan ja leukalinjan hoidosta maksuttomalla konsultaatiokäynnillä. Konsultaatiossa arvioimme tilanteesi tarkemmin ja kerromme lisää hoidosta sekä käytettävistä tuotteista.

Lämpimästi tervetuloa!

Muut blogitekstit: