fbpx

Varaa aika

Infoa ajanvarauksesta

Ajanvaraus onnistuu kätevästi nettiajanvarauksen kautta alta tai lähettämällä meille sähköpostia info@mabel.fi. Ajanvarauskalenteri on hieman ruuhkautunut, mikäli et löydä sopivaa aikaa, suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse, niin pyrimme parhaamme mukaan järjestämään sopivan ajan.

Peruutus ohjeet ja ehdot:
Toivomme ymmärrystä peruutusehtoihimme, sillä ilmoittamaton peruutus vaikuttaa suoraan tekijöidemme toimeentuloon ja myöhäinen peruutus ei mahdollista uusia asiakkaita. Mikäli joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen ajanvarausta. Ajan pääset perumaan sähköpostiisi tulleen varausvahvistuksen linkin kautta. Peruuttamatta jätetyistä ajoista tai alle 24h ennen ajanvarausta peruutetuista ajoista veloitetaan 100% varatun ajan hinnasta. Peruutusehdot koskevat myös maksuttomia konsultaatio -ja jälkitarkastusaikoja, jolloin veloitus on 50€. Emme vastaanota peruutuksia Instagramin tai tekstiviestin välityksellä.

Peruutusehtomme 1.7.2023 alkaen: Peruutuksen on tapahduttava varausvahvistuksessa tulleen linkin kautta viimeistään 48h ennen ajanvarausta. Tämän jälkeen perutuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista perimme 100% varatun ajan hinnasta. Peruutusehdot koskevat myös konsultaatioita ja jälkitarkastuksia, jolloin veloitus on 50€. Emme vastaanota peruutuksia Instagramin tai tekstiviestin välityksellä.

Huomioithan, että klinikalle voit tulla vain täysin terveenä.