fbpx

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet meillä Mabelissa on mahdollista laatia juuri teidän porukalle sopivaksi kokonaisuudeksi! Kaipaatteko ohjelmaa esimerkiksi kaveriporukan illanviettoon tai polttareihin? Järjestämme mielellämme teille räätälöidyn yksityistilaisuuden.

Viihtyisät ja tyylikkäät tilamme Helsingin sydämessä Ullanlinnassa tarjoavat upean paikan erilaisille ykstyistilaisuuksille, asiakasilloille sekä tapahtumille. Meille voit tulla yhdessä ystäviesi kanssa kuulemaan lisää esteettisistä hoidoista tai kaunistautumaan erilaisten hoitojen parissa. Asiakasiltoja järjestämme säännöllisesti asiakkaillemme, joissa käsittelemme kauneudenhoidon ja esteettisen alan uusimpia trendejä.

Yksityistilaisuudet

Järjestämme mielellämme teille ihanan tavan viettää iltaa ystävien kanssa kuplivan sekä pienen purtavan kera. Tilaisuus on mahdollista järjestää juuri teidän toiveiden mukaan. Meille ovat tervetulleita myös polttariporukat, työporukat sekä Bridan Shower juhlijat. Sopimuksen mukaan iltaan voidaan sisällyttää myös hoitotoimenpiteitä. Kysy meiltä lisää, niin suunnitellaan juuri teille sopiva yksityistilaisuus!

Tapahtumat

Tulemme myös ilomielin kertomaan kauneudenhoidosta, esteettisistä toimenpiteistä ja klinikastamme sekä alan kuumimmista trendeistä erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Kutsu meidät esimerkiksi messuille, tilaisuuksiin tai vaikkapa tyhy-päiville. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme.

Asiakasillat

Järjestämme säännöllisesti asiakasiltoja, joissa on vaihtuvat ja ajankohtaiset teemat sekä asiantuntijaluentoja. Illan aikana sukelletaan mielenkiintoisiin aiheisiin koskien kokonaisvaltaista hyvinvointia, ihonhoitoa ja esteettisiä hoitoja pienen purtavan ja kuplivan kera. Mukana on myös yhteistyökumppaneita ja iltaan osallistuville annamme mukaan ihanan Gift Bagin. 

Kuulemme mielellämme myös toiveita teemoista, joita voisimme käsitellä illoissamme.

Liittymällä Mabel Premium -jäseneksi saat tietoa uusimmista palveluistamme, alan ajankohtaisista ilmiöistä, kutsun ensimmäisten joukossa asiakasiltoihimme ja tapahtumiimme. Premium jäsenenä olet oikeutettu myös upeisiin etuihin!

Medik8 tuote-esittelijä ja kouluttaja Sari Luopa asiakasillan luennoitsijana
Terveydenhoitajamme Ida luennoimassa botox-hoidoista asiakasillassamme
Asiakasilloissa pureudumme mielenkiintoisiin aiheisiin pienten herkkujen ja kuplivan kera
Järjestämme paketteja ja yksityistilaisuuksia myös polttariporukoille

Kuvat